論文

基本情報

氏名 沖 智之
氏名(カナ) オキ トモユキ
氏名(英語) OKI TOMOYUKI
所属 中村学園大学 栄養科学部 栄養科学科
職名 教授

題名

Effect of consuming a purple-fleshed sweet potato beverage on health-related biomarkers and safety parameters in Caucasian subjects with elevated levels of blood pressure and liver function biomarkers: a 4-week, open-label, non-comparative trial.

単著・共著の別

 

著者

Oki T, Kano M, Watanabe O, Goto K, Boelsma E, Ishikawa F, Suda I

概要

 

発表雑誌等の名称

Bioscience of microbiota, food and health

出版者

 

35

3

開始ページ

129

終了ページ

136

発行又は発表の年月

2016

査読の有無

有り

招待の有無

無し

記述言語

 

掲載区分

 

掲載種別

 

ISSN

2186-6953

ID:DOI

10.12938/bmfh.2015-026

ID:NAID(CiNiiのID)

 

ID:PMID

27508114

URL

JGlobalID

 

arXiv ID

 

ORCIDのPut Code

 

DBLP ID

 

OpenDepoのWekoID