論文

基本情報

氏名 沖 智之
氏名(カナ) オキ トモユキ
氏名(英語) OKI TOMOYUKI
所属 中村学園大学 栄養科学部 栄養科学科
職名 教授

題名

Effect of consuming a purple-fleshed sweet potato beverage on health-related biomarkers and safety parameters in Caucasian subjects with elevated levels of blood pressure and liver function biomarkers: a 4-week, open-label, non-comparative trial.

単著・共著の別

著者

Oki T
Kano M
Watanabe O
Goto K
Boelsma E
Ishikawa F
Suda I

担当区分

概要

発表雑誌等の名称

Bioscience of microbiota, food and health

出版者

35

3

開始ページ

129

終了ページ

136

発行又は発表の年月

2016/07

査読の有無

有り

招待の有無

無し

記述言語

掲載種別

国際・国内誌

国際共著

ISSN

2186-6953

eISSN

DOI

10.12938/bmfh.2015-026

Cinii Articles ID

Cinii Books ID

Pubmed ID

PubMed Central 記事ID

27508114

形式

無償ダウンロード

JGlobalID

arXiv ID

ORCIDのPut Code

DBLP ID