論文

基本情報

氏名 三成 由美
氏名(カナ) ミナリ ヨシミ
氏名(英語) YOSHIMI MINARI
所属 中村学園大学 栄養科学部 栄養科学科
職名 教授

題名

ニューセラミックスプレートの焼き操作における遠赤外線加熱効果

単著・共著の別

 

著者

三成 由美
楠 喜久枝
橋本 啓一
田中 正己

担当区分

 

概要

To explore the effects of far-infrared heating, toasting and roasting operations were carried out using new ceramic, iron and copper plates, and a comparative examination was performed in terms of the toasted and roasted colors, internal temperature and the toughness of the types of food cooked. The results are as follows. 1. In the case of heating and cooking with the plates under the same temperature condition, the toasted and roasted colors on the surfaces of bread and beef (round) and the internal temperature of beef showed higher values as the plates had higher emissivity. 2. In the ca...

発表雑誌等の名称

日本家政学会誌

出版者

社団法人日本家政学会

44

1

開始ページ

23

終了ページ

31

発行又は発表の年月

1993-01-15

査読の有無

無し

招待の有無

無し

記述言語

日本語

掲載種別

 

国際・国内誌

 

国際共著

 

ISSN

 

eISSN

 

DOI

10.11428/jhej1987.44.23

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形式

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