論文

基本情報

氏名 三成 由美
氏名(カナ) ミナリ ヨシミ
氏名(英語) YOSHIMI MINARI
所属 中村学園大学 栄養科学部 栄養科学科
職名 教授

題名

ニューセラミックプレートの焼き操作における調理効果

単著・共著の別

 

著者

三成 由美
楠 喜久枝
橋本 啓一
田中 正己

担当区分

 

概要

The cooking effects of an advanced ceramic plate on the external color, internal temperature, penetration of heat and texture of both white bread and round beef were examined after baking. Samples were heated by the three plates having different emissivity characteristics under the same radiated heat (6,50O kcal/(m^2・h)), excluding the effect of convection. The baked external color of white bread and round beef was no different when comparing the effect of the advanced ceramic plate with the other plates. The internal temperature, heat penetration and hardness of the heated round beef were ...

発表雑誌等の名称

日本家政学会誌

出版者

社団法人日本家政学会

47

2

開始ページ

143

終了ページ

152

発行又は発表の年月

1996-02-15

査読の有無

無し

招待の有無

無し

記述言語

日本語

掲載種別

 

国際・国内誌

 

国際共著

 

ISSN

 

eISSN

 

DOI

10.11428/jhej1987.47.143

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形式

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